Friday, May 22, 2009

Busuk Hati



Keji kan? Kalau aku jumpa, memang aku terajang orang ni, like how the Orang Gaji Melampau tu buat.

Read previous post on this.

10 comments:

amieyalen said...

bah... Ini ka? huhuhuhuh pity you... tak alang2 gatal tangan orang tu... I though it will be smaller... macam yang slalu terjadi... using coin from one end to one end...

Willie said...

kesian

nur enjel said...

mun sik dalam, cuba guna wax dear ...at least sik nampak teruk gilak ...macam make up juak bah ...hehe

Kris and Nadia said...

astaga... mimang tu org busuk hati la tu.. nda senang tgk kreta org cantik2 berkilat..huh! lek ko ar :)

One Other ... said...

nak kena baling org ya...

Sumuk said...

amiey : yea, this one siap maok buat drawing..

willie : ... kan?

nur enjel : babai pun suggest the same thing. belom ada masa gik. biar jak dolok. at least mun ada potential scratcher maok pangkah keta aku next time, nya madah sikboh sebab dah ada tanda..

Kris and Nadia : Harap dia masok neraka kan.. :p

One Other : Baling ngan pisok ka pedang pun nyaman.

cyril said...

owh my.. that would hurt...

I'd curse people whom do this for generations!!

Sumuk said...

same here dude..

Ramblin' Dude said...

oh tedah kerete.. (posting a comment for the sake of posting a comment).. hehe

Sumuk said...

Ala.. jadi silent reader pun sikpa dude.. :D. I know you are always out there somewhere..

 
Blog Makeover by Jean Chia | Doggie Illustration by Dapino, Edited by Jean Chia